IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

img

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO 70R Inox-70kW~Importator oficial

Cod : A70RI_20

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

in stoc

25.130,00 RON / buc.
... se încarcă stocurile
Se poate cumpara si in rate lunare de lei, prin CREDIT EuroLine

OFERTĂ SPECIALĂ 0757.778.890

 

    Produsele se livrează în toată țara prin serviciile societăți de curierat rapid  URGENT CARGUS  sau prin mijloacele de transport ale societății noastre  SC FURGON SERV SRL  (în funcție de distanța până la destinație și data livrării ).

    Produsele sunt sigilate în ambalajul original al producătorului, sunt însoțite de factură și certificate de garanție.

    În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucrătoare, timp în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea.

    În cazul în care aceste demersuri repetate nu vor avea succes și clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată. 

    Pentru relații suplimentare vă rugăm sa ne contactați

- prin e-mail: office@furgonserv.ro 

- la telefon: 0234.581.839 ; 0757.778.890

 

                    CENTRALĂ PE LEMNE                             

CARACTERISTICI GENERALE:

    - Funcționare prin gazeificare cu modulare a puterii 
    - Randament de ardere 90% 
    - Alimentare cu lemn a cazanului: de 1-2 ori pe zi 
    - Automatizare digitală 
    - Schimbător de siguranță pentru protecție la supratemperatură 

    - Focar din oțel inoxidabil cu grosimea peretelui de 5 mm fără cordon de sudură
    - Perioade lungi de oprire fără stingerea totală a focului

 

Randament energetic / Tehnologie

Prin acest sistem centrala ASPIRO, cu ventilatorul pus în camera de fum, funcționând prin ASPIRAȚIE, atinge un randament energetic maxim, întrucât gazele de evacuare sunt obligate să atingă catalizatorul înainte de a ajunge la zona de schimb și de a fi eliminate prin coșul de fum.
        Randamentul chimic obține mari beneficii prin faptul că, combustiunea și gazeificarea sunt controlate de câtre modularea termostatică continuă.
        Emisiile fumului de evacuare se îmbunătățesc calitativ și scad cantitativ.
        Se înregistrează o mare reducere a reziduurilor solide nearse și absența aproape toală a reziduurilor gazoase nearse, datorită temperaturii extrem de înalte atinse în timpul combustiei se rezultă o reducere mare a consumurilor.

 

Versiuni în oțel inox

 

         Este recunoscut că și lemnul uscat de 2 sau de 3 ani conține oricum o cantitate de apă minimă care variază în jurul lui 15%. Apa conținută în lemn, în afara faptului că scade randamentul centralei, poate fi și o sursă de mare atac coroziv.
       În timpul gazeificării lemnelor în centrală, aceste substanțe vor produce un cadru foarte agresiv în camera lemnului cu marii concentrații de acid acetic. O asemenea agresivitate crează un mare atac coroziv mai ales când centrala este în stand by și aburii uscării ating perții focarului pentru perioade lungi.
       Acest fenomen se întâmplă primăvara și toamna, în lipsa rezervorului de acumulare sau când se produce apă caldă în perioadă estivală.

       

Magazia de lemne anticondens și anticoroziune

 

        Modulare puterii și continuitatea de funcțoiinare ajută la o reducere mare de umiditate și condens. Învelișul cu material refractar protejează îîntregime fie peretele posterior, fie peretele anterior al magaziei de lemn. Toți pereții focarului superior au o grosime de 8 mm fără suduri.
        Daca se folosesc lemne cu un mare atac coroziv este recomandată versiune cu focar de oțel inox .

       

Panou electronic de comandă

 

        Noul panou electronic digital este capabil să gestioneze toate funcțiile precum urmează:
        Funcții de centrală: modularea flăcării prin gestiunea modulantă a motorului, controlul temperaturii fumului, controlul temperaturii apei, siguranțelor.
        Funcții ale instalației de încălzire: gestiunea pompei, controlul temperaturii de tur și de retur, pornire apompei de recirculare.
        Funcția sanitară: pornirea pompei de boiler în prealabil și controlul temperaturii apei calde.
        Funcția solară : cu eventualele panouri solare este posibilă gestionarea pompei cicuitului solar și reglarea temperaturii acestuia.

 

Durata de viață șîntreținerea

 

        Prezența pompei de recirculare (obligatorie pentru validarea garanției) și pompa de instalație a cărei pornire este împiedicată sub 65˚C, garantează centralei o lungă durată de viață.
        Măsurile de precauție luate împortiva coroziunii, aduc o prelungire considerabilă a durabilității centralei. Neexistența sudurilor, elimină riscul legat de existența unor micro găuri, care corodate de condensuri acide sau și de folosirea uzuală, constituiau cauza principală a infiltrațiilor de apă din centrală în magazia de lemne.
        Procedând astfel se reduc în mod drastic intervențiile de întreținere ocazională. Întreținerea centralei este ușurată de verificarea tuturor componentelor.
        Durata de viață a arzătorului este mai lungă datorită utilizării unui aliaj special din funtă cu un nivel ridicat de crom.


 

Durata medie de utilizare 15 ani! 
Garan
ție 10 ani pentru corpul cazanului!

Comandă acum prin telefon
0757.778.890

 

Cele mai recente produse

ARCA Regovent 120 R

ARCA Regovent 120 R

   Tehnologie REGOVENT           La baza funcționării cazanului REGOVENT se află principiul gazeificării lemnului. Combustibilul solid, situat în partea superioară a cazanului, în contact cu jarul produs pe grătar, eliberează anumite gaze care combinându-se cu aerul de combustie creează un ames[...]

39.162,00 RON 
ARCA Regovent 150 R

ARCA Regovent 150 R

    Tehnologie REGOVENT           La baza funcționării cazanului REGOVENT se află principiul gazeificării lemnului.Combustibilul solid, situat în partea superioară a cazanului, în contact cu jarul produs pe grătar, eliberează anumite gaze care combinându-se cu aerul de combustie creează un amestec combus[...]

59.343,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 25

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 25

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 25 kw:       Cazan cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului;     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime;     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate;   [...]

8.165,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 30

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 30

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 30 kw:     Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate     Izolaţ[...]

8.695,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 40

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 40

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 40 kw :     Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate     [...]

10.800,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 60

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 60

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 60 kw:       Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate  &nbs[...]

14.990,00 RON 
ATMOS DC50S

ATMOS DC50S

    Cazane cu gazeificare dotate cu exhaustor de fum și serpentină de răcire, pentru protecție împotriva supraîncălzirii.     Cazanele din gama DC18S - DC50S sunt alcătuite dintr-o cameră de gazeificare cilindrică, cu drumurile de aer în partea posterioară - unde se preîncălzeste aerul primar și cel secundar &nb[...]

11.065,00 RON 
ATMOS DC75SE

ATMOS DC75SE

 Centrala termica pe lemne cu gazeificare Atmos DC75SE - avantaje - Oprirea automata a cazanului dupa arderea completa a combustibilului - centrala contine un termostat pentru gazele de ardere - Ventilator de tiraj - Randamentul cazanului mare, de la 81 la 87% - aerul primar si cel secundar sunt preincalzite la o temperatura inalta; - Rezervor mare de combustibil - durata lung[...]

19.090,00 RON 

img