IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

img

Centrala termica pe lemne cu gazeificare ARCA ASPIRO 29R-29kw~Importator oficial

Cod : A29R_22

0 out of 5 based on 0 ratings. / Opinia ta

in stoc

9.998,00 RON / buc
... se încarcă stocurile
Se poate cumpara si in rate lunare de lei, prin CREDIT EuroLine

OFERTĂ SPECIALĂ 0757.778.890

 

 Produsele se livrează în toată țara prin serviciile societăți de curierat rapid sau prin mijloacele de transport ale societății noastre  SC FURGON SERV SRL  (în funcție de distanța până la destinație și data livrării ).

    Produsele sunt însoțite de factură și certificate de garanție.

    În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucrătoare, timp în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea.

    În cazul în care aceste demersuri repetate nu vor avea succes și clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată. 

    Pentru relații suplimentare vă rugăm sa ne contactați

- prin e-mail: office@furgonserv.ro 

- la telefon: 0234.581.839 ; 0757.778.890

 

                    CENTRALĂ PE LEMNE                              

   
       

CARACTERISTICI GENERALE: 

   • Tablă din o
țel aliat cu grosimea de 8,3mm, fără cordon de sudură în focar;
   • Randament de ardere între 85-90%;
   • Panou de comandă digital;
   • Control digital al pompelor de instalație și al pompei de recirculare (anticondens), oprire automată a ventilatorului atunci când se epuizează combustibilul;
   • Autonomie 8- 10 ore;
   • By-pass automat;
   • Cazanul Aspiro are ventilatorul montat în spatele camerii de ardere,func
ționând astfel în aspirație, cu randamentul energetic maxim;
   • Are trei trasee de fum, delimitate de catalizatorii din fontă cromată.

   
     La baza funcționării unei centrale termice pe lemne ASPIRO se află principiul gazeificării (sau distilării) lemnului, asigurând un randament maxim al combustiei lemnului, o emisie minimă de fum și substanțe nocive în atmosferă și o reducere substanțial a costurilor energetice. 
  Combustibilul solid, situat în partea superioară a acestor cazane cu gazeificare (magazia de lemne), în contact cu jarul produs pe grătar, eliberează anumite gaze care, combinându-se cu aerul de combustie (aer primar), creează un amestec combustibil. Acest amestec este aspirat prin grilajul grătarului în zona inferioară a cazanelor (zona de schimb) unde dă naștere la caracteristica "flacara rasturnată".
  Pentru că nu arde lemnul în mod direct, ci folosește gazele din conținutul acestuia, gazeificarea permite o exploatare completă a combustibilului solid care se materializează printr-un randament înalt al arderii și printr-un impact scăzut asupra mediului datorită absenței fumului rezultat din ardere și a substanțelor nocive.

 

    Randament energetic / Tehnologie

 

Cazanul ASPIRO are ventilatorul montat în spatele camerei de ardere, funcționând astfel în ASPIRAȚIE, obținându-se în acest mod randamentul energetic maxim. Gazul de gazogen este dirijat printre catalizator ajungând în zona de schimb, fiind evacuat apoi pe coș.
        Randamentul chimic de combustie rezultă din faptul că arderea și gazeificarea sunt controlate prin modulare termostatică.
        Emisiile de gaz de la coșul de fum sunt îmbunătățite din punct de vedere calitativ și reduse cantitativ. Se înregistrează o foarte mare reducere de reziduuri necombustibile solide și chiar absența reziduurilor necombustibile gazoase, datorită temperaturii ridicate atinsă la ardere.
            Se înregistrează o mare reducere a consumului de combustibil.
        Cazanul ASPIRO este conceput pentru limitarea la maxim a efectelor negative provocate de condensul acid. Grosimea peretelui focarului este de 8 mm (5 mm inox), iar în partea superioară nu prezintă sudură; atât în partea superioară cât și în partea inferioară peretele este protejat de un strat de ciment refractar ce nu este traversat de apă.

 

Panou electronic de comandă

 

        Noul panou de comandă este dotat cu o placă electronică cu microprocesor, cu memorie nevolatilă care gestionează toate funcțiile cazanului, inclusiv autodiagnosticarea pentru relevarea defecțiunilor.
        Printr-un buton puteți selecta funcționarea cazanului cu parametrii și temperaturi fixate automat în placa electronică sau puteți alege o funcționare manuală cu posibilitatea de a alega parametrii diferiți.    
        În cazul în care instalarea cazanului prevede un boiler cu apă caldă sau puffer, trebuie să comandați sondele de temperatură corespunzătoare(opțional).

 

Durata de viață și întreținerea

 

        Abilitatea în întreținere este un argument important pentru durata de viata a cazanului.
        Defapt, eliminarea sudurilor evită riscul apariției porilor care permit coroziunea datorită condensului acid și chiar la o uzură normală, constituie cauza principală a inflitrațiilor de apă în cazan și în magazia de lemne.
        Rezultă astfel o stare proastă a cazanului care necesită intervenții și cheltuieli de întreținere extraordinare. Cheltuielile de întreținere ale cazanului depind foarte mult de ușurința și priceperea de a controla fiecare componentă.
        Durata de viață a corpului cazanului nu este influiențată în vreun fel de cea a componentelor care nu fac corp comun cu cazanul.
        Durata de viață a arzătorului este prelungită prin utilizarea unui aliaj special din fontă și puțin crom.Durata medie de utilizare 12 ani! 
Garan
ție 3 ani pentru corpul cazanului!

Comandă acum prin telefon
0757.778.890


Cele mai recente produse

ARCA Regovent 120 R

ARCA Regovent 120 R

   Tehnologie REGOVENT           La baza funcționării cazanului REGOVENT se află principiul gazeificării lemnului. Combustibilul solid, situat în partea superioară a cazanului, în contact cu jarul produs pe grătar, eliberează anumite gaze care combinându-se cu aerul de combustie creează un ames[...]

39.162,00 RON 
ARCA Regovent 150 R

ARCA Regovent 150 R

    Tehnologie REGOVENT           La baza funcționării cazanului REGOVENT se află principiul gazeificării lemnului.Combustibilul solid, situat în partea superioară a cazanului, în contact cu jarul produs pe grătar, eliberează anumite gaze care combinându-se cu aerul de combustie creează un amestec combus[...]

59.343,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 25

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 25

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 25 kw:       Cazan cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului;     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime;     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate;   [...]

8.165,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 30

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 30

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 30 kw:     Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate     Izolaţ[...]

8.695,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 40

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 40

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 40 kw :     Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate     [...]

10.800,00 RON 
VIESSMANN VITOLIGNO 100S 60

VIESSMANN VITOLIGNO 100S 60

Avantaje centrala termica pe lemne cu gazeificare VITOLIGNO 100-S 60 kw:       Cazan cu funcţionare pe principiul gazeifi cării lemnului     Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime     O bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate  &nbs[...]

14.990,00 RON 
ATMOS DC50S-Cazan pe lemne cu gazeificare 50kW

ATMOS DC50S-Cazan pe lemne cu gazeificare 50kW

    Cazane cu gazeificare dotate cu exhaustor de fum și serpentină de răcire, pentru protecție împotriva supraîncălzirii.     Cazanele din gama DC18S - DC50S sunt alcătuite dintr-o cameră de gazeificare cilindrică, cu drumurile de aer în partea posterioară - unde se preîncălzeste aerul primar și cel secundar &nb[...]

11.298,00 RON 
ATMOS DC75SE-Cazan pe lemne cu gazeificare 75kW

ATMOS DC75SE-Cazan pe lemne cu gazeificare 75kW

 Centrala termica pe lemne cu gazeificare Atmos DC75SE - avantaje - Oprirea automata a cazanului dupa arderea completa a combustibilului - centrala contine un termostat pentru gazele de ardere - Ventilator de tiraj - Randamentul cazanului mare, de la 81 la 87% - aerul primar si cel secundar sunt preincalzite la o temperatura inalta; - Rezervor mare de combustibil - durata lung[...]

19.075,00 RON 

img